dimarts, 30 de juny del 2009

Imatges de principis d'estiu

Recordo quan fa 3 anys, tornant del Cadaqués amb els meus fills, la meva neboda Maria i unes amigues seves, vàrem topar-nos amb un nombrós grup de dofins. Va ser a l'alçada de Port de la Selva. La meva filla gran, la Laura, volia banyar-se amb els dofins, però per precaució li vaig dir que no ho fes, doncs de vegades hi ha tintoreres per sota dels dofins.


Dofins a prop del Cap de Creus. 27.06.2009

L'any passat, arribant a les Illes Medes, la Sílvia i jo vàrem divisar de lluny un dofí. I aquest darrer dissabte, a l'alçada de les abandonades instalacions del Club Mediterrané, novament amb la Sílvia (ella va véure el primer dofí fent un salt amb el cos totalment a fora de l'aigua!) ens hem tornat a trobar amb aquests magnífics prínceps de la mar!. Quin gaudi!!, quina meravella!!. La Sílvia i jo ens vàrem emocionar de valent!!. Anàven nedant ben propers al casc de l'embarcació, travessant la quilla per la proa. Sens dubte és la imatge (sortosament els vàrem poder grabar en aquest vídeo de sobre) d'aquest començament d'estiu.

Són imatges, com aquestes dues que us deixo, que marquen un començament d'estiu fantàstic!!. Un autèntic regal per a tots!!.

L'estiu ha arribat amb força!!. I amb una mica de sort tornarem a disfrutar amb els dofins!!. Si mai teniu la sort de trobar-vos amb ells anant en una embarcació, aturéu els motors i gaudiu de l'experiència una bona estona!..i quan s'allunyin ja podréu seguir la navegació!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que segueixis mostran.nos més fotos i videos de la vostra travessa fins a les illes, i .., tireu un curri , que mai se sap!!!!

slts
rnr

Joan ha dit...

No ho dubtis Ramón!, quan arribi el moment publicaré les fotos més interessants..i les que es puguin publicar ;-) Al port a on anmem hi ha wi-fi, i alguna cosa penjaré ja des d'allà.
Portarem 2 canyes de currican..doncs com bé saps és molt bona zona per peix blau (esperem que algun bonítol o alguna tunyineta caigui!). Tinc qu'entrenar a la tripulació..a véure si em puc lliurar de netejar el peix!! jeje!!.
Una abráçada!!
Joan

Joan ha dit...

Thanks Steven, I am glad you've enjoyed it.
Joan