dilluns, 21 de gener del 2008

Restaurant Maricel (Sitges)

Aquest diumenge, aprofitant la bonança climatològica (a aquestes alçades ja no sé si que faci sol i caloreta es bon temps..la veritat!) ens vàrem escapar fins a Sitges. A l'anada, i com anàvem en moto, vàrem passar per les costes del Garraf per poder aprofitar la contemplació de la costa que anàvem deixant a l'esquerra. La mar semblava un inmens llac, i tant els velers - poquet vent vàren tindre - com les embarcacions a motor, eren nombroses a fer-se veure per gaudir d'una diada més semblant a finals de març.


Després d'una bona passejada per el concorregut Passeig, vàrem anar a dinar. Aviem escollit prèviament el restaurant, doncs al ser un diumenge tant assoleiat no voliem trobar-nos amb la sorpresa de no trobar taula.

El restaurant Maricel es troba al rovell de l'ou del Paseig Marítim de Sitges, just al costat del Castell. El seu interior (en dues alçades) està marcat per el bon gust, aburgesat si m'ho permetéu..amb una decoració definida per mobiliari de qüalitat, i terra de gres. També disposa d'una àmplia terrassa..però a mi, personalment, això de menjar a la terrassa..

Per començar, ofereixen una lleugera crema de tomata. Ja haviem pres un aperitiu a una de les terrasses properes, així que vàrem decidir compartir un original tartar de llobarro, fresc, melós, ben resolt.

De segon vàrem demanar una fideuà, que va resultar ser fidéus a la cassola amb escamarlans. Un plat ben conegut i excel.lent el que vàrem prendre.

L'assortit de formatges correcte, amb formatges ben afinats.

Ens va acompanyar un bourgogne blanc, el Rully 1er. Cru Vaillons del 2004, que sense ser massa larg ni profund com altres Rully's, es va mostrar en bona forma, amb una bona acidesa i perfecta consonància amb l'àpat.

El Maricel és en definitiva una bona elecció, vista les possiblitats del restaurants al voltant. Té un bon servei i bones copas Schott (les mateixes tant per l'aigüa com per el ví en aquest cas).

Direcció: Passeig de la Ribera (Sitges)

Telèfon: 938942054

Temporada: Obert tot l'any. Tencat dimarts nit i dimecres migdia. Vacances segona quinzena de novembre

A destacar: oferta clàssica ben resolta. Bon servei de sala. Destacable oferta de vins amb variades referències. Local còmode

Millorable: Potser caldria apostar per un punt de creativitat en l'oferta culinària per diferenciar-se encara més de la resta de restaurants del Passeig